MENU HOME ESITTELY TUOTTEET YHTEYSTIEDOT MENU
JAN BÖCKERMAN OY

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJASELOSTE


EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä teksti- ja numerotiedostoja, joita selain tallentaa tietokoneelle tai mobiililaitteelle verkkosivuston pyynnöstä istunnon ajaksi.

Evästeet, joiden ainoa tarkoitus on viestinnän välittäminen, tällöin ne eivät edellytä suostumusta.
Näitä ovat esimerkiksi evästeet, jotka mahdollistavat ns. kuormituksen tasausistunnon evästeet ja muut tekniset evästeet istunnon ajaksi.

Web sivumme käyttävät vain välttämättömiä evästeitä sivustomme teknisen toiminnan vuoksi.
Nämä evästeet keräävät anonyymejä tietoja käytettävästä selaimen tyypistä ja asetuksista, niillä parannetaan ainoastaan nettisivujen toimivuutta.
Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen.
Evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuihin tarkoituksiin.

Sosiaalisen median evästeet.

Sivumme eivät sisällä sosiaalisen median linkityksiä.

Jos vierailet sivustollamme ollessasi saman aikaisesti kirjautuneena sosiaaliseen mediaan, saattaa sosiaalisen median käyttäjätilillesi tallentua tietoa.
Mikäli käytät sosiaalisen median palveluja, etkä halua sosiaalisen median palveluntarjoajan keräävän tietoa internetliikenteestäsi, kirjaudu aina ulos sosiaalisen median palveluista ennen kuin vierailet sivustollemme.
Huomaa erityisesti, että tämän sivuston tarjoajina emme saa mitään tietoomme asiakkaistamme välitettyjen tietojen sisältöä tai sitä, miten sosiaalisen median palvelujen tarjoajat näitä tietoja käyttävät.
Joten kirjaudu aina ulos sosiaalisen median palveluista ennenkuin vierailet sivuillamme.

KUINKA VOIN HALLITA EVÄSTEITÄ?

Voit hallita ja/tai poistaa evästeitä vapaasti selaimesi asetuksista. Ohjeita saat käyttämäsi selaimen opastusohjeista.

Voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan.

Ohjeita evästeistä ja selainten käytöasetuksista löytyy osoitteesta knowcookies.com.

Muista kuitenkin, että jos torjut evästeet, tällöin jotkin sivuston toiminnot eivät mahdollisesti toimi tarkoitetulla tavalla.




TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASREKISTERISTÄ.

Tämä on Jan Böckerman Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

REKISTERIN NIMI:
Laskutus ja asiakasrekisteri.

REKISTERIN TARKOITUS:
Asiakasrekisterissä ylläpidetään tietoja olemassa olevista yritys- ja yksityisasiakkaista. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakkaisiin yhteydenpito, asiakassuhteen ylläpito, postilähetys, laskutus/maksuliikenne.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle muodostuu toimeksiantosopimuksesta, jossa rekisteröity on osapuolena tai yhteyshenkilönä.

REKISTERIN SISÄLTÖ:
Asiakasrekisteriin tallennetaan seuraavia henkilötietoja:

-yrityksen nimi
-yhdyshenkilön nimi
-henkilön nimi
-osoite
-sähköpostiosoite
-puhelinnumero

Sekä asiakassuhteeseen liittyvät tiedot:
-tilatut tuotteet
-laskutus ja maksutiedot

REKISTERIN TIETOLÄHTEET:
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta:
puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestit, tilauksista, asiakastapaamisista ja sopimuksista.

TIETOJEN SUOJAUS JA KÄSITTELY:
Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä sekä laittomalta käsittelyltä. Yrityksen omistajalla on ainoastaan pääsy salasanoilla suojattuun tiedostoon ja varmuuskopioon.
Henkilötietoja säilytetään ainostaan yrityksen tiloissa.
Asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja säilytetään vain tarvittavan ajan, jotta pystymme käyttämään niitä tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin käyttötarkoituksiin.
Tiettyjä tietoja voidaan säilyttää kauemmin, mikäli laissa asetetut velvollisuudet niin vaativat. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi kirjanpitoon ja kuluttajakauppaan liittyvät vastuut.

TIEDONSAANTIOIKEUS:
Asiakkailla on oikeus saada kirjallista tietoa siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja on tallennettu. Sen voi tehdä kirjallisesti vapamuotoisesti ja selkeästi eriteltynä.
Pyynnöstäsi ja niin halutessasi muutamme tai poistamme henkilökohtaiset tietosi mikäli tiedot eivät koske laissa astetuihin velvoittisiin säilyttä lain mukaisen ajan tietoja esim. (kirjanpitolaki).
Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojasta, turvasta tai kirjallisen tiedon saamiseksi itseäsi koskevista tiedoista, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen, esim. puhelimitse, sähköpostilla.
Olemme oikeutettuja varmentamaan tiedustelijan henkilöllisyyden ja valtuudet henkilöhkohtaisella tapaamisella ja henkilötiedon varmistamisella.

TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN:
Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme. Tietosuojaselosteen muuttamisen voi aiheuttaa palveluiden kehitys ja lainsäädännön muutokset. Mikäli tietosuojaselosteeseen tulee merkittäviä muutoksia, tästä ilmoitetaan asiakkaille.


Tietosuojaseloste on päivitetty 26.09.2020